Warning: ftp_fget() expects parameter 1 to be resource, null given in /var/www/fs2/40/katankon/public_html/uusisivu/wp-admin/includes/class-wp-filesystem-ftpext.php on line 143
Katankontit – Positiivisuuden posteljooni
X

Positiivisuuden posteljooni

Positiivisuuden posteljooni

Oletko kuullut sanonnan jossa kerrotaan että, se mihin kiinnittää huomio, lisääntyy? Mitä jos  kiinnittäisimme huomiomme niihin ihaniin asioihin ja kohtaamisiin, jotka vilisevät edessämme kaiken aikaa? Vaikka huomiomme kiinnyttyisi vain viideksi minuutiksi tälläisiin hetkiin päivässä, kertyy siitä vuodessa melkoinen potti. Ja kun tämän vetovoiman laiksikin kutsuttu seikka toteutuu, niin äkkiä minuutit tuplaantuvat.

85- vuotia äitini kertoo ettei viitsi olla oman ikäistensä seurassa. Miksikö? No siksi, että he kokoajan valittavat sairauksistaan. Aina sitä kuulma jostain kolottaa ja särkee, mutta kun niihin ei kiinnitä huomiota, niin menee paremmin. Hän tapaileekin enemmän itseään 20 vuotta nuorempia ystäviää, niin pysyy omakin mieli virkeämpänä.

Hienointa tässä kaikessa on se, että voimme itse valita kiinnitämmekö huomion positiiviin vai negatiivisiin ajatuksiin arjessamme. Vaikka ikäviä kokemuksia emme voi valita, niin voimme aina vaikuttaa siihen, miten asiaan suhtaudumme.

Iloisuuden ja positiivisuuden lähettiläs. Se minä haluan olla.

 

Leave a reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *