KOULUTTAJA, ESIINTYVÄ TAITELIJA

Kahdeksan vuoden ajan minulla on ollut ilo olla mukana valmentamassa ja kehittämässä lukemattomien organisaatioiden ja tuhansien henkilöiden työyhteisö- ja asiakaspalvelutaitoja.

Laaja-alainen toimialatuntemus ja työurani myynti-, markkinointi- ja esimiestehtävissä yhdistettynä koulutustaustaani luovat vankan pohjan asiakasymmärrykselle, jossa ihminen on keskiössä.

Puhujana ja kouluttajana tuon asiat esille huumorilla ja vakuutan kuulijat aidoilla tarinoilla, joihin on helppo samaistua.

Video tässä

KATA KOSKINEN

Kata Koskinen on herätellyt työyhteisöjä uudenlaiseen ajatteluun ja toimintaan. Huikeat ideat ja mukaansa tempaava vauhti haastavat osallistujat aktiiviseen työskentelyyn.

Katan matkassa opitaan näkemään erilaisuus ja erilaiset toimintatavat rikkautena, ja kyky omien taitojen ja tavoitteiden tunnistamiseen kasvaa.

Katan kokemus niin yksityisen kuin julkisen sektorin toimintatavoista luo pohjaa laajalle ymmärrykselle. Yksilön tämän päivän arjen todellisten tarpeiden ja toiveiden tuntemusta lisää toimiminen yksilöohjaajana ja kouluttajana työvoimapoliittisissa outplacement-valmennuksissa.

KOULUTUSKONTTI

Me suomalaiset rakastamme koulutuksia ja pätevyyttä. Niinpä Katakin on kouluttautunut sairaanhoitajaksi, merkonomiksi, tradenomiksi ja viimeisimpänä NTM-tutkinto. Pääsi hän tutustumaan vuodeksi toimittajan työhönkin kansanopiston mediaopinnoissa.

Lisäksi Arjen Akatemia ja lukuisat kirjat, kurssit ja koulutukset innostavat kokeilemaan uusia niksejä ja vinkkejä käytäntöön.
Keittiöpsykologistin käytännönkoulun tärkeät oppivuodet sai uusperheen aidosta arjesta.

Myös reppureissaajan kiertomatkat eri kulttuureihin vuosien varrella ovat elämän konteissa mukana.

TYÖELÄMÄKONTTI

Katankontit:
Yrittäjä, valmentaja
Lahden Tiede-ja Yrityspuisto:
Koordinaattori, TEM:n alaisessa kansallisessa hyvinvointiverkostossa
Culminatum ja Kymenlaakson ammattikorkeakoulu:
Projektipäällikkö hyvinvointialan hankkeissa
Wyeth ja Glaxo Wellcome:
Esimiehenä toiminen ja erilaisia myyntitehtäviä.

Kaupan pikkuapulainen, hyllyttäjä, siivooja, jäätelömyyjä, joulupostin lajittelija, lastenhoitaja, aur pair, kylvettäjä, tarjoilija, sairaanhoitaja, yksilöohjaaja, edustaja, aluepäällikkö, myyntipäällikkö, työnjohtaja.

TYÖKALUT

Positiivinen psykologia, rohkaiseva coaching, mielenvalmennus ja NLP. KivaQ-työhyvinvointikysely ja RMP-motivaatioprofiili.

TOIMINTATAVAT

Kokemuksellinen oppiminen ja luovat toiminnalliset työpajat sekä ainutlaatuiset menenestystarinat

VAPAA-AIKA

Filosofointi ystävien ja hyvän ruoan parissa. Lenkkeily ja avantouinti. Mökkeily ja matkailu.